ЯРИЛО Марганець


Ярило Марганець рідке марганцеве добриво, застосовується на культурах, що чутливі до марганцю: зернові, бобові, картопля, огірок, салати, редиска, редька, шпинат, буряк.

ДІЮЧА РЕЧОВИНА, г/л:

elementi-jarilo-marganec
гумати, ПАР

Призначення препарату:

Марганець бере участь в обмінних реакціях в клітинах рослин, в процесах фотосинтезу, утворенні хлорофілу, білковому обміні, підсилює накопичення цукру. Нестача марганцю може спостерігатися на легких (піщаних) ґрунтах, де він схильний до сильного вимивання з верхніх шарів ґрунту.
Ознаки дефіциту марганцю у рослин різні. У картоплі поверхня листка стає нерівною: жилки залишаються внизу, а міжжилковий простір випинається. У огірка молоде листя набуває світло-зеленого забарвлення, а по краях — жовтуватого. Пізніше процес охоплює всю пластинку листка, а жилки залишаються пофарбованими в яскраво-зелений колір. У столового буряка листки стають темно-червоними. На наймолодших листках рослин з’являються блідо-блакитні плями між жилками листка.

Рекомендації щодо застосування:

 Культура  Норма витрати препарату,  л/га  Спосіб, час обробок  Максимальна кількість обробок Строк останньої обробки (в днях до збирання урожаю) Строк виходу людей на оброблені площі, (доба) мех./ручні роботи
Зернові, технічні, овочеві, декоративні, плодові культури,  виноградники 0,5-3,0 Кореневе та позакореневе підживлення протягом вегетації 5 Не передбачено Не передбачено

Ярило Марганець – використовується у сільському господарстві та приватному секторі при вирощуванні технічних, овочевих культур, виноградників, плодових та декоративних культур шляхом як кореневого і позакореневого підживлення, так і в гідропоніці протягом вегетаційного періоду. Обробку добривом проводять на різних стадіях розвитку культури – 1-5 разів за вегетацію; на декоративних культурах – кожні 7-14 днів.

Задайте питання з цього товару